STIHL BG 86 LOMBFÚVÓGÉP

STIHL BG 86 LOMBFÚVÓGÉP
STIHL BG 86 LOMBFÚVÓGÉP
Elérhető
164 990 Ft
Összehasonlítás

NAGYON ERŐS KÉZI VENTILÁTOR, TÖKÉLETES A PROFESSZIONÁLIS TÁJÉPÍTŐKNEK VAGY AZ IGÉNYES LAKÁSTULAJDONOSOKNAK

A STIHL BG 86 gázfúvó mindössze 4,4 kg tömegű, így könnyen kezelhető és sokoldalúan használható . Legyen Ön háztulajdonos, gondnok, kertész vagy önkormányzati dolgozó, ezzel az elektromos kéziszerszámmal hatékonyan eltávolíthatja a faleveleket és a levágott füvet a kültéri területekről . Dolgozhat a kerek fúvókával , vagy választhatja a lapos fúvókát , amely széles légáramot kínál a talajközeli munkavégzéshez. Ez biztosítja, hogy a BG 86 lombfúvó akár nagyobb területek tisztítására is használható legyen . A HD2 szűrőnek köszönhetően a STIHL BG 86 ventilátor poros környezetben is használható.

Kompakt kialakítása ellenére a lombfúvó erőteljes és hatékony a STIHL 2-MIX motornak köszönhetően. Eközben a STIHL ElastoStart zökkenőmentes indítási folyamatot biztosít, rángatózó mozdulatok nélkül . Az egykezes működtetés azt jelenti, hogy a fogantyún tarthatja a kezét, miközben működteti a ventilátort. A leállító gombbal ellátott reteszelő gázkar segítségével kényelmesen beállíthatja a STIHL BG 86 kívánt fúvóteljesítményét bizonyos feladatokhoz, és egy gombnyomással leállíthatja az elektromos kéziszerszámot . A gázlevélfúvó STIHL antivibrációs rendszerrel is rendelkezik , amely védi az izmokat és az ízületeket munka közben.

Az utólag beépíthető STIHL eresztisztító készlet hozzáadásával a fúvót is használhatja az ereszcsatornák hatékony tisztítására. Az opcionális STIHL vákuumfeltétkészlettel pedig a STIHL BG 86-ot levélporszívóként és vákuumos aprítóként is üzemeltetheti.

A levelek ártalmatlanítására és felhasználására vonatkozó ajánlásokat és tippeket weboldalunk útmutató részében találhat.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
92 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
104 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,6 m/s² 3)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
CO2:
848 g/kWh
Fúvóerő:
15 N
Anyag:
76 m/s
Levegőszállítás:
755 m³/h
Max. légsebesség:
89 m/s
Cikkszám
42410111753
Tömeg
4,4 kg/db