STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER

STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER
STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER
STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER
STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER
STIHL BGA 45 LOMBFÚVÓGÉP - AI RENDSZER
Elérhető
49 990 Ft
Összehasonlítás

KÉZI LOMBFÚVÓGÉP BEÉPÍTETT AKKUMULÁTORRAL

A STIHL BGA 45 akkumulátoros légfúvó nagyon praktikus, és mindig gyorsan használatra kész . A mindössze 2,2 kg súlyú, könnyű eszköz könnyen kezelhető magánfelhasználók számára . Amikor el akarja távolítani a száraz leveleket vagy az enyhe szennyeződést , ez a kompakt akkumulátoros lombfúvó gyors segítséget nyújt kis helyeken, akár lakott területeken is. A STIHL BGA 45 csendes ventilátor elég csendes ahhoz, hogy zajérzékeny területeken is lehessen dolgozni. Puha fogantyúja segít a kompakt és ergonomikus kialakítású STIHL BGA 45 biztonságos tartásában . A kioldókapcsoló és a kioldózár a fogantyúba van beépítve.

A STIHL AI-Line integrált lítium-ion akkumulátora gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé a levelek vagy a nyesedék eltávolításakor. Ezzel a kompakt akkumulátoros lombfúvóval gyorsan el lehet dobni a leveleket. A STIHL BGA 45 légfúvó töltési szintjelzője gyorsan jelzi, ha az akkumulátort tölteni kell. Az akkumulátor töltéséhez töltőkábelt mellékelünk.

A STIHL akkumulátor-élettartamát és töltési idejét bemutató áttekintésünkben ellenőrizheti, hogy mennyi ideig tud dolgozni a STIHL BGA 45-tel, és mennyi ideig tart a beépített akkumulátor feltöltése.

A BGA 45 akkumulátoros ventilátor aktiváló kulccsal van felszerelve . A készülék működtetéséhez ezt be kell dugni a kulcsos aljzatba, és biztonsági okokból el kell távolítani szállítás, karbantartás, javítás és tárolás során. Az aktiválókulcsot tartsa távol a gyermekektől. További információk a kézikönyvben találhatók.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Igen
Feszültség:
18 V
Hangnyomásszint:
76 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
87 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
3,2 m/s² 3)
Akkumulátorrendszer:
AI rendszer
Fúvóerő:
5 N
Anyag:
44 m/s
Levegőszállítás:
420 m³/h 1)
Cikkszám
45130115901
Tömeg
2,2 kg/db