STIHL FS 261 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ

STIHL FS 261 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
STIHL FS 261 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
Elérhető
332 990 Ft
Összehasonlítás

A Stihl FS 261 C-E szegélynyíró egy professzionális minőségű eszköz, amelyet a legigényesebb felhasználók számára terveztek. Ez a modell kiemelkedő teljesítményt és kényelmet nyújt, így ideális választás mind a profi kertészek, mind a mezőgazdasági felhasználók számára.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

C:
Kényelmi felszereltség
E:
STIHL ErgoStart
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Erőteljes motor: A FS 261 C-E erőteljes, 50,2 cm³-es motorja kiváló teljesítményt biztosít a sűrű és vastag növényzet hatékony vágásához, még nagyobb területeken is.
  • Kényelmes fogantyú: Az ergonomikus, kétkezes kormányfogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, lehetővé téve a pontos irányítást és a hosszabb munkavégzés során is kényelmes használatot.
  • Kettős szálas vágófej: A szegélynyíró kettős szálas vágófeje gyors és tiszta vágást biztosít, csökkentve a munkaidőt és növelve a hatékonyságot.
  • Könnyű indítás: Az egyszerű indítórendszere megkönnyíti a gyors beindítást, minimalizálva az indításhoz szükséges erőfeszítést.
  • Strapabíró kialakítás: A FS 261 C-E tartós és robusztus anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést még intenzív használat mellett is.
  • Vibrációcsökkentő rendszer: A beépített vibrációcsökkentő rendszer csökkenti a használat közbeni rezgéseket, növelve a munkavégzés kényelmét és csökkentve a felhasználó fáradtságát.
  • Üzemanyag-hatékonyság: Az FS 261 C-E motorja nem csak erős, hanem üzemanyag-hatékony is, csökkentve a működési költségeket és a környezeti terhelést.
Adatok
Hangnyomásszint:
100 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
4,8 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
6,1 m/s² 3)
Lökettérfogat:
41,6 cm³
Teljesítmény:
2,7 lóerő
Teljesítmény kW:
2 kW
CO2:
840 g/kWh
Teljes hossz:
180 cm 4)
Vágókör-átmérő:
520 mm
Tartály űrtartalma:
0,75 l
Vágóeszköz:
Mähkopf AutoCut 46-2
Cikkszám
41472000393
Tömeg
7,8 kg/db