STIHL FS 361 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ

STIHL FS 361 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
STIHL FS 361 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
Elérhető
392 990 Ft
Összehasonlítás

Egy professzionális minőségű és nagy teljesítményű eszköz, amely kifejezetten a nehéz kerti munkákhoz és a nagyobb területek gondozásához terveztek. Ez a modell kiváló teljesítménnyel, tartóssággal és kényelemmel rendelkezik, így ideális választás a professzionális felhasználók számára.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

C:
Kényelmi felszereltség
E:
STIHL ErgoStart
M:
STIHL M-Tronic
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Erőteljes motor: A FS 361 C-EM erőteljes, 45,6 cm³-es motorja kiváló teljesítményt biztosít a sűrű és vastag növényzet hatékony vágásához, még nagyobb területeken is.
  • Kényelmes fogantyú: Az ergonomikus, kétkezes kormányfogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, lehetővé téve a pontos irányítást és a hosszabb munkavégzés során is kényelmes használatot.
  • Kettős szálas vágófej: A szegélynyíró kettős szálas vágófeje gyors és tiszta vágást biztosít, csökkentve a munkaidőt és növelve a hatékonyságot.
  • Könnyű indítás: Az egyszerű indítórendszere megkönnyíti a gyors beindítást, minimalizálva az indításhoz szükséges erőfeszítést.
  • Strapabíró kialakítás: A FS 361 C-EM tartós és robusztus anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést még intenzív használat mellett is.
  • Vibrációcsökkentő rendszer: A beépített vibrációcsökkentő rendszer csökkenti a használat közbeni rezgéseket, növelve a munkavégzés kényelmét és csökkentve a felhasználó fáradtságát.
  • Üzemanyag-hatékonyság: Az FS 361 C-EM motorja nem csak erős, hanem üzemanyag-hatékony is, csökkentve a működési költségeket és a környezeti terhelést.
Adatok
Hangnyomásszint:
100 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
2,6 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
2,3 m/s² 3)
Lökettérfogat:
37,7 cm³
Teljesítmény:
2,3 lóerő
Teljesítmény kW:
1,7 kW
CO2:
808 g/kWh
Teljes hossz:
179 cm 4)
Vágókör-átmérő:
520 mm
Tartály űrtartalma:
0,75 l
Vágóeszköz:
Brush knife 300-3
Cikkszám
41472000355
Tömeg
8,6 kg/db