STIHL FS 411 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ

STIHL FS 411 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
STIHL FS 411 C-EM FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
Elérhető
419 990 Ft
Összehasonlítás

Ez a motoros kasza az erdő- és tájgondozás professzionális eszköze, amely ideális választás sűrű fűvel benőtt területek hatékony nyírásához. A STIHL 2-MIX motorja nemcsak erőteljes, de takarékos is, így akár erdei szecskázási és tisztítási munkákhoz is alkalmazható.Az indítási folyamat egyszerűsítése érdekében a kasza STIHL ErgoStart rendszerrel van ellátva, amely könnyedén és gyorsan beindítja a motort. A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítása folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást, így mindig garantált a hatékony munkavégzés.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

C:
Kényelmi felszereltség
E:
STIHL ErgoStart
M:
STIHL M-Tronic
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Erőteljes 2-MIX motor: A STIHL FS 411 C-EM motorja erőteljes és hatékony, ideális a sűrű fűvel benőtt területek kezeléséhez és az erdei munkákhoz.
  • STIHL ErgoStart: Az ErgoStart indítórendszer könnyű indítást biztosít, minimalizálva az indításhoz szükséges erőfeszítést és időt.
  • STIHL M-Tronic: A teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan optimalizálja a motorteljesítményt, biztosítva az állandó magas fordulatszámot és kiváló gyorsulást.
  • Nagy vágókör-átmérő: A különösen nagy vágókör-átmérő lehetővé teszi a nagyobb területek gyors és hatékony nyírását.
  • Professzionális kialakítás: A FS 411 C-EM kiváló minőségű anyagokból készült, strapabíró és tartós, így hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.
Adatok
Hangnyomásszint:
100 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
1,9 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
2,3 m/s² 3)
Lökettérfogat:
41,6 cm³
Teljesítmény:
2,7 lóerő
Teljesítmény kW:
2 kW
CO2:
840 g/kWh
Teljes hossz:
179 cm 4)
Vágókör-átmérő:
520 mm
Tartály űrtartalma:
0,75 l
Vágóeszköz:
Brush knife 300-3
Cikkszám
41472000368
Tömeg
8,7 kg/db