STIHL FS 70 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ

STIHL FS 70 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
STIHL FS 70 C-E FŰSZEGÉLYNYÍRÓ
Elérhető
169 990 Ft
Összehasonlítás

A Stihl FS 70 C-E szegélynyíró egy professzionális minőségű eszköz, amelyet a nagyobb kertek és a sűrűbb növényzet karbantartására terveztek. Ez a modell az erő és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja, így ideális mind a tapasztalt kertészek, mind a profi felhasználók számára.

 


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Erőteljes motor: A FS 70 C-E motorja kiemelkedő teljesítményt biztosít, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést még a legsűrűbb növényzet esetén is.
  • Kényelmes használat: Az ergonomikus kialakítású, kétkezes fogantyú biztosítja a kényelmes és stabil fogást, ami különösen fontos a hosszabb munkák során.
  • Könnyű indítás: A Stihl Easy2Start (E) rendszer megkönnyíti a gép beindítását, csökkentve az indításhoz szükséges erőfeszítést, így azonnal nekiláthat a munkának.
  • Kettős szálas vágófej: A kettős szálas AutoCut vágófej gyors és tiszta vágást biztosít, minimálisra csökkentve a munkaidőt.
  • Strapabíró kialakítás: A robusztus és tartós anyagokból készült FS 70 C-E hosszú élettartamot garantál, még intenzív használat mellett is.
  • Környezetbarát működés: Az üzemanyag-hatékony motor csökkenti a károsanyag-kibocsátást, így környezetbarát választás is egyben.
Adatok
Hangnyomásszint:
94 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
108 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
7 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
5,5 m/s² 3)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
Teljesítmény:
1,3 lóerő
Teljesítmény kW:
1 kW
CO2:
829 g/kWh
Teljes hossz:
170 cm 4)
Vágókör-átmérő:
420 mm
Tartály űrtartalma:
0,34 l
Vágóeszköz:
AutoCut C 26-2 mowing head
Cikkszám
41442000201
Tömeg
5,4 kg/db