STIHL FSA 130 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AP RENDSZER

STIHL FSA 130 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL FSA 130 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AP RENDSZER
Elérhető
201 990 Ft
Összehasonlítás

ERŐTELJES ÉS KÖNNYŰ

A STIHL FSA 130 R akkumulátoros bozótvágó a megfelelő választás professzionális udvar- és tájápoláshoz fák és cserjék között, vagy más szűk helyeken. A hurkos fogantyú maximális manőverezési szabadságot biztosít.

A STIHL FSA 130 R bozótvágó csendes EC motorral van felszerelve, 3 állítható teljesítményfokozattal , így mindig megvan a munkához szükséges teljesítmény. Ez nem csak a hatékony munkavégzést teszi lehetővé, hanem azt is jelenti, hogy adott esetben kevesebb energiát használhat fel. Ezen túlmenően a STIHL FSA 130 R akkumulátoros bozótvágó alacsony zajkibocsátása alkalmassá teszi a zajérzékeny területeken végzett munkákra . A hordozógyűrűnek köszönhetően ez a bozótvágó vállpánttal is használható, így ergonomikusan és könnyedén dolgozhat.

Az akkumulátoros bozótvágónak van egy aljzata egy külső akkumulátor számára, amely kábelen keresztül csatlakoztatható az elektromos kéziszerszámhoz. Ezt követően az akkumulátort teste közelében hordhatja – például STIHL AR 2000 L-es hátizsák akkumulátorként, vagy a STIHL AP-System akkumulátoraként egy csatlakozókábellel ellátott AP akkumulátoros övtáskával együtt. Ugyanígy használhatja a STIHL AP hordozórendszert is.

A bozótvágót alapkivitelben AutoCut C 26-2 kaszafejjel szállítjuk. A STIHL zsinóros fűnyírófejjel rendelkező akkumulátoros bozótvágókhoz kerek, csendes fűnyírózsinórt ajánl. Ez a kaszálózsinór nem csak a zajszennyezést csökkenti munka közben, hanem akár 10 százalékkal meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát egy kerek kaszálózsinórhoz képest, ugyanolyan vágási teljesítmény mellett. Ezért a STIHL akkumulátoros bozótvágók zsinóros fűnyírófejjel alapkivitelben kerek és csendes fűnyírózsinórral rendelkeznek.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, hogy mennyi ideig tud dolgozni a STIHL FSA 130 R akkumulátoros bozótvágóval, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.

A STIHL AP-rendszerünk akkumulátoros szerszámait professzionális használatra és napi munkára tervezték, beleértve a kedvezőtlen időjárási körülményeket is. Ezt szem előtt tartva, fröccsenésállóak; ennek a védelemnek a hatékonyságát igényes belső ellenőrzések is igazolják. A fröccsenővíz teszt megfelel az IPX4 szabványnak.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AP 100 akkumulátorral:
25 perc
Üzemidő AP 200 akkumulátorral:
50 perc
Üzemidő AP 300 akkumulátorral:
70 perc
Üzemidő AP 300 S akkumulátorral:
100 perc
Üzemidő AR 1000 akkumulátorral:
200 perc
Üzemidő AR 2000 akkumulátorral:
300 perc
Üzemidő AR 2000 L akkumulátorral:
310 perc
Üzemidő AR 3000 L akkumulátorral:
430 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Erőteljes és Csendes Motor: A csendes EC motor három beállítható teljesítményfokozattal rendelkezik, így alkalmas zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is.
  • Kényelmes Munkavégzés: Az erőkímélő munkavégzés érdekében a kasza akasztófüle egyszerűen a vállhevederbe akasztható, így könnyedén és kényelmesen használható hosszabb időn át is.
  • STIHL AP Rendszer: Az FSA 130 modell AP vagy AR akkumulátorokkal használható, melyekhez további kiegészítők szükségesek.
  • Professzionális Használatra Tervezve: A STIHL AP rendszerhez tartozó gépek professzionális felhasználásra lettek tervezve, és az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, biztosítva a megbízhatóságot és az ellenállóságot a nehéz időjárási körülmények között is.
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nélkül
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
83 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
94 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
2,9 m/s²
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
2 m/s² 3)
Javasolt akkumulátor:
AP 300
Akkumulátorrendszer:
AP rendszer
Teljes hossz:
175 cm 4)
Cikkszám
48672000017
Tömeg
4,5 kg/db