STIHL HS 45 SÖVÉNYNYÍRÓ

STIHL HS 45 SÖVÉNYNYÍRÓ
STIHL HS 45 SÖVÉNYNYÍRÓ
Elérhető
129 990 Ft
Összehasonlítás

KÖNNYŰ BEVEZETŐ SÖVÉNYVÁGÓ KERTI NYÍRÁSHOZ

A STIHL HS 45 belépő szintű sövényvágó ideális cserjékhez és mellmagasságú sövények karbantartásához. Könnyű kialakításának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően az udvar tulajdonosai gyorsan és hatékonyan végezhetik el a karbantartási munkákat. A STIHL ElastoStartnak köszönhetően a STIHL HS 45 zökkenőmentesen indítható, mivel csökken a rángatózás. Ezen túlmenően a kézi üzemanyag-szivattyú csökkenti az indításhoz szükséges löketek számát, ezáltal felgyorsítja az indítási folyamatot, és megkönnyíti az udvari munka megkezdését. Az egykaros működési funkció támogatja a STIHL HS 45 gázsövénynyíró kényelmes kezelését, mivel a vezérlőkarról a szerszám összes funkciója elérhető. A kétoldalas vágópengék speciális vágógeometriája lehetővé teszi a precíz vágást mind vízszintesen, mind függőlegesen, de még a sarkokban is .

Az izmok és ízületek munkavégzés közbeni védelme érdekében a STIHL antivibrációs rendszer minimalizálja a motor rezgését a STIHL HS 45 gázsövénynyíróban. A kompakt tárolás érdekében a sövénynyírót falra akaszthatja a fogantyúba integrált hordozógyűrű segítségével . Annak érdekében, hogy még sokáig élvezhesse sövénynyíróját, tekintse meg tippjeinket a rendszeres ápoláshoz és karbantartáshoz.

A STIHL HS 45 gázsövénynyíró két rúdhosszban kapható: 45 cm és 60 cm.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
97 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
107 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
10 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
9 m/s² 3)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
Teljesítmény:
1 lóerő
Teljesítmény kW:
0,75 kW
CO2:
975 g/kWh
Vágáshossz:
60 cm
Löketszám:
4030 Ford./perc (FP)
Fogtávolság:
30 mm
Cikkszám
42280112938
Tömeg
5 kg/db