STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER

STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL HSA 100 SÖVÉNYNYÍRÓ - AP RENDSZER
Elérhető
189 990 Ft
Összehasonlítás

PROFESSZIONÁLIS SÖVÉNYVÁGÓ KIVÉTELES VÁGÁSI MINŐSÉGGEL ÉS ERGONOMIKUS FOGANTYÚVAL.

A STIHL HSA 100 akkumulátoros sövényvágó hatékony támogatást nyújt a kertészetben és a tereprendezésben , valamint a hatóságok számára a nagy sövények hatékony és kényelmes nyírásában és metszésében a zajra érzékeny területeken. A STIHL HSA 100 egy nagyon nagy teljesítményű sövénynyíró, karbantartást nem igénylő EC-motorral . A motort a STIHL AP-System lítium-ion akkumulátorai hajtják. Mindig állandó löketszámot ad még terhelés alatt is, és vastagabb ágak vágásakor is. A kétoldalas vágópenge precíz vágást biztosít, mind a vágás, mind a metszés során . Ha a kemény ágak elzárják a késrendszert, a forgásirány megváltoztatásával gyorsan újraindulhat.

A többfunkciós fogantyút egy gombnyomással 90°-kal elfordíthatja balra és jobbra, így a STIHL HSA 100-zal rendkívül ergonomikus módon különböző irányokba vághat, például oldalra vagy fejre vágva. magasság . Ez lehetővé teszi a sövénynyíró egyszerű vezetését bal és jobb kézzel is . A hurkos fogantyú a sövénynyíróval való erőfeszítés nélküli munkát is támogatja. A STIHL rezgéscsillapító rendszere csökkenti a motor vibrációját, védi az izmokat és az ízületeket a hosszabb munkavégzés során.

A felcsavarható vágásvédelem csökkenti a vágópengékkel való érintkezés kockázatát, ezáltal támogatja a biztonságos munkát a STIHL HSA 100-al. Ha a talaj közelében vagy falon vág, a vágófelszerelést a felcsavarható hegyvédő védi a kopás ellen .

A HSA 100 akkumulátoros sövénynyíró rúdhossza 60 cm.

Tekintse meg a STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünket, hogy megtudja, mennyi ideig tud dolgozni a STIHL HSA 100 R akkumulátoros sövénynyíróval, és mennyi ideig tart a használt akkumulátor feltöltése.

A STIHL AP-System összes akkumulátoros szerszámát professzionális felhasználóknak és napi munkának tervezték, beleértve a kedvezőtlen időjárási körülményeket is. Ezt szem előtt tartva, fröccsenésállóak; ennek hatékonyságát igényes belső tesztek is igazolják. A fröccsenővíz-teszt többek között az IPX4 szabványhoz igazodik.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AP 200 akkumulátorral:
150 perc
Üzemidő AP 300 akkumulátorral:
180 perc
Üzemidő AP 300 S akkumulátorral:
225 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nélkül
Feszültség:
36 V
Zajteljesítményszint:
84 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
1 m/s² 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
0,8 m/s² 2)
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Javasolt akkumulátor:
AP 200
Akkumulátorrendszer:
AP rendszer
Vágáshossz:
60 cm
Löketszám:
3000 Ford./perc (FP)
Fogtávolság:
34 mm
Teljes hossz:
116 cm
Cikkszám
HA070113534
Tömeg
3,7 kg/db