STIHL KG 550 Kézi seprőgép

STIHL KG 550 Kézi seprőgép
STIHL KG 550 Kézi seprőgép
STIHL KG 550 Kézi seprőgép
STIHL KG 550 Kézi seprőgép
STIHL KG 550 Kézi seprőgép
Elérhető
112 990 Ft
Összehasonlítás

KOMPAKT KIALAKÍTÁSÚ MODELL MAGÁNCÉLÚ HASZNÁLATRA

A STIHL KG 550 seprőgép ideális kompakt modell a ház körüli területek takarításához a magán- és a professzionális felhasználók számára. A 6 kg tömegű seprőgép könnyen manőverezhető. Az 55 cm-es munkaszélességgel a gép könnyedén felsepri még a durva, finom, nehezebb vagy nedves szennyeződéseket is. A STIHL MultiClean seprőrendszer és a kiegészítő tányérseprűk gondoskodnak még a finom port felszedéséről is. Az oldalsó vezető görgők biztosítják a seprőgép kiváló vezethetőségét még akár falak és szegélyek mentén is, és védik a gépet a sérülésektől. A hajtómű közvetlen erőátvitelének köszönhetően a seprőgép könnyen tolható, és a tányéseprűk hátrafelé haladáskor is befelé fordulnak. Kialakításának köszönhetően a szemét nem szorul a gép alá.

A kopásálló nejlon kefék hosszú élettartamúak. Speciális elrendezésüknek köszönhetően a talajon elfekvő szemetet is megbízhatóan felszedik. A STIHL a nejlon kefékre is jótállást biztosít. A 8 fokozatú központi magasságállítással a hatékony tisztítást segíti. A 25 literes tartály könnyen üríthető.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Tartály űrtartalma:
25 l
Cikkszám
48600194705
Tömeg
6 kg/db