STIHL KG 770 Kézi seprőgép

STIHL KG 770 Kézi seprőgép
STIHL KG 770 Kézi seprőgép
STIHL KG 770 Kézi seprőgép
STIHL KG 770 Kézi seprőgép
STIHL KG 770 Kézi seprőgép
Elérhető
240 990 Ft
Összehasonlítás

NAGYOBB FELÜLETEK TISZTÍTÁSÁHOZ

A STIHL KG 770 seprőgép a nagyobb bel- és kültéri területek, pl. térkövezett udvarok és felhajtók tisztításához ideális. Professzionális és magáncélú használatra egyaránt alkalmas. A 77 cm-es seprűszélességű STIHL MultiClean PLUS seprőrendszer gondoskodik arról, hogy a gép a legkülönfélébb szennyeződéseket is feltakarítsa. A STIHL KGA 770 kiegészítő tányérseprűje a legfinomabb port is felszedi. A tömítőléc és a légszűrő hatékony védelmet nyújtanak seprés közben a portól. Az oldalt kiálló seprűknek és a kefeleszorítónak köszönhetően a falat és a szegélyköveket is megtisztíthatja. 

Optimális erőátvitel és két fokozatban állítható magasságú, ergonomikus kialakítású, gumírozott tolókar a jó irányíthatóság érdekében. A kialakításnak köszönhetően a szemét nem szorul a gép alá. A kefék felett elhelyezett védőburkolat védi a keféket a kosztól, portól és a nedvességtől.

A 8 fokozatú központi magasságállítással a seprőgép a legkülönfélébb felületekhez is alkalmazkodik. A kopásálló nejlon kefék hosszú élettartamúak. A STIHL a nejlon kefékre is jótállást biztosít. A gép helytakarékos módon a tartályra állítva tárolható, anélkül, hogy a tartalma kihullana.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Seprési szélesség:
77 cm
Kb. max a következő méretű felületekhez:
1500 m²
Seprési teljesítmény:
2900 m²/h
Cikkszám
48600194707
Tömeg
13 kg/db