STIHL KGA 770 - AP RENDSZER

STIHL KGA 770 - AP RENDSZER
STIHL KGA 770 - AP RENDSZER
STIHL KGA 770 - AP RENDSZER
STIHL KGA 770 - AP RENDSZER
STIHL KGA 770 - AP RENDSZER
Elérhető
321 990 Ft
Összehasonlítás

AKKUMULÁTOROS SEPRŐGÉP

A STIHL KGA 770 akkumulátoros seprőgép ideális kül- és beltéri nagyobb felületek tisztítására. Magán- és profi felhasználók számára. A STIHL MultiClean Plus seprőrendszernek és a 77 cm-es seprűszélességnek köszönhetően a seprőgép a legkülönfélébb szennyeződésfajtákat is feltakarítja. Rendkívül könnyű és erőkímélő használat a tányérseprű és a seprőhenger STIHL AP rendszer akkumulátoros meghajtásával. A tányérseprű még a finom port is felszedi. A seprőhenger körkörösen elhelyezkedő tömítőléce és a levegőszűrő seprés közben visszatartják a kisebb szemcséket is. 

A hajtóműnek és a két pozícióban állítható ergonomikus tolókarnak köszönhetően a seprőgép könnyen és kényelmesen tolható. A gép felveszi a szemetet úgy, hogy az nem szorul a gép alá. 

A STIHL KG 770 akkumulátoros seprőgép nyolc fokozatú központi magasságállítással rendelkezik, amellyel a sörték magassága optimálisan beállítható a különböző felületek sepréséhez. Az oldalsó vezető görgők hasznosak falak és padkák melletti söprési műveleteknél. Egyaránt védik a seprőkefét és a falat is a sérüléstől. A kopásálló Polyamid sörték különösen hosszú élettartamúak. A gép helytakarékosan, a gyűjtőtartályra állítva tárolható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AP 100 akkumulátorral:
84 perc
Üzemidő AP 200 akkumulátorral:
168 perc
Üzemidő AP 300 akkumulátorral:
210 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nélkül
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
64 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint:
80 dB(A) 2)
Akkumulátortechnológia:
LÍtium-ion
Javasolt akkumulátor:
AP 200
Akkumulátorrendszer:
AP Rendszer
Tartály űrtartalma:
40 l
Seprési szélesség:
77 cm
Kb. max a következő méretű felületekhez:
2000 m²
Seprési teljesítmény:
3250 m²/h
Cikkszám
48600114706
Tömeg
17 kg/db