STIHL MM 56 MULTIMOTOR

STIHL MM 56 MULTIMOTOR
STIHL MM 56 MULTIMOTOR
Elérhető
235 990 Ft
Összehasonlítás

MEGBÍZHATÓ. KÖNNYEN KEZELHETŐ. HATÉKONY.

A STIHL MM 56 benzines MultiEngine egy erős és gazdaságos MultiEngine, amely a talajszintű feladatok széles skálájára alkalmas, mint például a gyepápolás, a talajművelés és a felülettisztítás. Mivel a motor többfunkciós, a STIHL MultiSystem különféle szerszámtartozékait néhány egyszerű lépésben csatlakoztathatja hozzá.

A MultiEngine szíve egy STIHL 2-MIX motor. A kézi üzemanyag-szivattyú támogatja a motor könnyű indítását . Az MM 56 gas MultiEngine működtetése az egykezes többfunkciós fogantyúval ugyanolyan egyszerű, mint az indítás. Ebbe a fogantyúba minden fontos kezelőszerv be van építve, így biztosítva, hogy mindig megbízhatóan tudja kezelni a szerszámot. A leállító gomb lehetővé teszi a motor azonnali újraindítását a munka megszakítása után. Például közvetlenül a szerszámcsere után folytathatja a munkát a megfelelő MultiTool eszközzel.

A munka végeztével a STIHL MM 56 összecsukható szállításhoz vagy tároláshoz , így kompaktan tárolhatja , és a szállítófogantyúval könnyedén bepakolhatja a járműbe.

 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Rezgésgyorsulás bal oldal:
3,7-4,1 1)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
4,0-5,1 1)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
Teljesítmény:
1,1 lóerő
Teljesítmény kW:
0,85 kW
Cikkszám
46040115401
Tömeg
8,3 kg/db