STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ

STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ
STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ
STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ
STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ
STIHL RE 90 NAGYNYOMÁSÚ MOSÓ
Elérhető
72 990 Ft
Összehasonlítás

RE 90 PLUS ELEKTROMOS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ: KOMPAKT, BEÉPÍTETT TÖMLŐORSÓVAL

A STIHL RE 90 PLUS elektromos magasnyomású mosó egy könnyű és kényelmes eszköz a ház körüli és a kerti takarításhoz . Az integrált tömlődob különleges kényelmet biztosít. Lehetővé teszi a nagynyomású tömlő egyszerű kezelését és helytakarékos tárolását a tisztítási folyamat végén.

A robusztus nagynyomású szivattyú alumínium szivattyúfejjel 130 bar maximális nyomást állít elő . A nagynyomású pisztolyon és a gépen található gyorscsatlakozók lehetővé teszik a gyors és egyszerű csatlakoztatást a 6 m-es nagynyomású tömlőhöz . A 2 standard fúvóka kiválasztásával a vízsugarat az adott tisztítási feladathoz igazíthatja. A STIHL RE 90 PLUS állítható ventilátorsugaras fúvókája különféle felületek hatékony tisztítására használható . Ezzel szemben a forgó fúvóka erőteljes pontsugarat hoz létre a makacs szennyeződésekhez a kopásálló felületeken . Erős szennyeződések esetén a mellékelt tisztítószer-szórókészletet is egyszerűen csatlakoztathatja a szórószárhoz.

2 kábelkampó segítségével könnyedén feltekerheti a kábelt közvetlenül a STIHL RE 90 PLUS mobil magasnyomású mosógépre. A nagynyomású pisztolyt, a szórófejet és a tisztítószer spray-készletet közvetlenül a STIHL RE 90 PLUS-on is tárolhatja a mellékelt tartókban. A parkoló állás a RE 90 PLUS elektromos magasnyomású mosó nagynyomású lándzsa elhelyezésére szolgál munkaszünetben vagy a tisztítás végén. A masszív, hosszú fogantyú és az integrált szállítókerekek lehetővé teszik a STIHL RE 90 PLUS könnyű szállítását a következő használati helyre.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Feszültség:
220 - 230 V
Zajteljesítményszint:
90 dB(A) 1)
Teljesítmény:
2,8 lóerő
Teljesítmény kW:
2,1 kW
Fordulatszám:
21000 U/p
Munkanyomás:
100 bar
Max. nyomás:
130 bar
Min. vízáteresztő képessség:
350 l/h
Max. vízáteresztő képesség:
440 l/h
Max. megengedett bejövő vízhőmérséklet:
40 °C
Fázisok száma:
1
Frekvencia:
50-60 Hz
Nagynyomású tömlő hossza:
6 m
Cikkszám
RE020114503