STIHL RMA 253 FŰNYÍRÓ - AP RENDSZER

STIHL RMA 253 FŰNYÍRÓ - AP RENDSZER
STIHL RMA 253 FŰNYÍRÓ - AP RENDSZER
Elérhető
217 990 Ft
Összehasonlítás

CSENDES MŰKÖDÉS, NAGY TELJESÍTMÉNY

A STIHL RMA 253 akkumulátoros fűnyíró gép nagyon csendes és alacsony rezgésszintű, így ideális választás magánfelhasználók számára, különösen zajérzékeny területeken történő nyírási feladatokhoz. A gép 51 cm-es munkaszélessége kisebb füves területek hatékony nyírására alkalmas. Egyszerű kezelhetősége és csendes működése kiemelkedő jellemzője ennek a nagy teljesítményű fűnyírónak.

Az RMA 253 az AP rendszer akkumulátoraival működik, így kibocsátás nélkül és csendesen végzi a munkát. A gép folyamatosan aktív Eco üzemmódja a hosszabb akkumulátor üzemidő érdekében működik. A központi vágásmagasság-állítás és a szárnylapátos kések egyenletes vágásképet biztosítanak. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár könnyen üríthető. A lehajtható tolókar lehetővé teszi a fűnyíró gép helytakarékos szállítását és tárolását.

A STIHL AP rendszerhez tartozó gépek professzionális használatra készültek, beleértve az olyan nehéz időjárási körülmények közti feladatokat is, mint az IPX4 vízállósági besorolással rendelkező belső tesztek során igazolt cseppállóság.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Akkumulátorrendszer:
AP rendszer
IP védettség:
IPX4
Teljesítmény:
1250 W
Fűgyűjtő kosár űrtartalma:
55 l
Munkaszélesség:
51 cm
Vágásmagasság-állítás:
25 - 75 mm, 7 fokozatban (központi)
Üzemi fordulatszám:
3200 U/p
Garantált zajteljesítményszint LWA:
96 dB(A)
Mért hangnyomásszint:
81 dB(A)
A hangnyomásszint mérési tűrése:
2 dB(A)
Rezgésgyorsulás tolókarnál:
1,8 m/s²
Rezgésgyorsulás bizonytalansága:
0,9 m/s²
Cikkszám
63710111403
Tömeg
23 kg/db