STIHL SE 62 PORSZÍVÓ

STIHL SE 62 PORSZÍVÓ
STIHL SE 62 PORSZÍVÓ
Elérhető
71 990 Ft
Összehasonlítás

KOMPAKT NEDVES/SZÁRAZ PORSZÍVÓ

A STIHL SE 62 elektromos nedves és száraz porszívó egy kompakt és sokoldalú tisztítóeszköz professzionális takarítási feladatokhoz műhelyekben, takarítási szolgáltatásokban és ipari környezetben . Az ipari porszívó beltéren és kívül is felszívja a port, szennyeződéseket és folyadékokat . Rendkívül praktikus: A fúvó funkciónak köszönhetően még a nehezen elérhető por is eltávolítható a repedésekből és sarkokból . A fúvásra való átálláshoz a szívócsövet csak át kell helyezni az elszívott levegő csatlakozáshoz . A kézi cső könnyen csatlakoztatható a gyorscsatlakozóval. A cserélhető STIHL kombinált padlófúvókának, a STIHL univerzális szívófejnek és a STIHL résszívó fúvókának köszönhetően, amelyek a STIHL SE 62 alapfelszereltségét képezik, sokféle alkalmazásra alkalmas . A szennyeződést egy 20 literes tartályba gyűjtik, és egy szűrőn is átengedik.

A papír szűrőelemből és egy gyapjú szűrőzsákból álló többszörös szűrőrendszer alapfelszereltségként be van építve az egyszerű karbantartás és az állandóan magas szívóerő biztosítása érdekében . A szűrő megtisztításához csak el kell zárnia a szívócső végén lévő szívócsonkot, és meg kell nyomnia egy gombot a szűrőtisztítás megkezdéséhez. A praktikus szívócsőtartó lehetővé teszi, hogy a teljes vákuumkészüléket, beleértve a padlófejet is, közvetlenül a STIHL SE 62 ipari porszívóhoz rögzítse.

Az SE 62 nedves és száraz porszívó opcionális tartozékai számos alkalmazáshoz bővítik funkcióinak körét. Például a több részből álló STIHL autóskészletet különféle járművek felületének tisztítására szabták.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Beszívott levegő mennyisége:
3600 l/perc
Max. vákuum:
210 mbar
Hálózati feszültség:
230 V/1 PH/50 Hz
Cikkszám
47840124400