STIHL SEA 20 - AS RENDSZER

STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
STIHL SEA 20 - AS RENDSZER
Elérhető
39 990 Ft
Összehasonlítás

SEA 20 AKKUMULÁTOROS KÉZI PORSZÍVÓ

A praktikus STIHL SEA 20 akkumulátoros kézi porszívót kis területek gyors és egyszerű tisztítására tervezték . Ideális otthoni háztartási feladatokhoz , száraz beltéri területek tisztítására , például az étkezőben vagy a nehezen elérhető sarkokban, de akár garázsban, műhelyben, autóban vagy az erkélyen is . A STIHL SEA 20 kézi porszívó a STIHL AS-System lítium-ion akkumulátorát használja, így könnyen, kényelmesen és csendesen tisztíthat . A STIHL nagy teljesítményű, 10 V-os kézi porszívója könnyű és ergonomikus .

Egyszerűen nyomja meg az indítógombot a softgrip fogantyúján jobb vagy bal kezével, és közben tartsa biztonságosan a STIHL SEA 20-at. A reteszelő megoldás lehetővé teszi a folyamatos működést anélkül, hogy a vezérlőkart le kellene nyomni. Közvetlenül a szívófej mögött egy rugalmas visszacsapó csappantyú biztonságosan tartja a felszívott szennyeződést a gyűjtődobozban . Az ürítéshez és a tisztításhoz egyszerűen válassza le egyetlen lépésben. A kétlépcsős szűrőrendszer kiváló szűrőteljesítményt biztosít , és könnyen tisztítható és újrafelhasználható.

A STIHL SEA 20 kézi porszívóhoz alapfelszereltségként számos praktikus kiegészítő tartozik : résfúvóka, durva szennyeződés szívófej, vákuumtömlő, hosszabbítócső, papírszűrő és szűrőkosár. A munkák között a STIHL SEA 20 akkumulátoros kézi porszívója elhelyezhető a mellékelt tárolótáskában, hordgyűrűvel a helytakarékos tárolás érdekében .

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, hogy mennyi ideig tud dolgozni STIHL SEA 20 készülékével, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.

A STIHL SEA 20 kompatibilis a STIHL Smart Connector 1.0-val, amely utólag is felszerelhető. Ezzel rögzítheti a működési időt, majd áttekintést tarthat ezekről és más paraméterekről a STIHL-hez csatlakoztatott alkalmazáson keresztül.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AS 2 akkumulátorral:
14 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Feszültség:
10,8 V
Zajteljesítményszint:
81 dB(A)
Tartály űrtartalma:
0,75 l
Áram:
10 A
Beszívott levegő mennyisége:
1026 l / perc
Min. tömlőhossz:
500 m
Max. tömlőhossz:
1500 m
Cikkszám
SA030117305