STIHL SH 86 LOMBSZÍVÓGÉP

STIHL SH 86 LOMBSZÍVÓGÉP
STIHL SH 86 LOMBSZÍVÓGÉP
Elérhető
184 989 Ft
Összehasonlítás

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VÁKUUM APRÍTÓ EASY2START™ (E) FUNKCIÓVAL

A STIHL SH 86 CE gázvákuum-aprítógép ideális különféle aprítási és fúvási munkákhoz , és ideális a nagy területeken történő hosszabb használathoz . A hatékony levélporszívó erőteljes támogatást nyújt mind a porszívózáshoz, mind a fújáshoz magán- és professzionális alkalmazásokban egyaránt.

A szerszámot STIHL 2-MIX motor hajtja, ami nagyon magas munka- és működési kényelmet biztosít . Amint a STIHL SH 86 CE motor beindul: a STIHL ErgoStart megkönnyíti az indítást, mivel kompenzálja az indítási folyamat során fellépő terhelési csúcsokat, ezáltal csökkenti a szükséges erőt. A kézi üzemanyag-szivattyú feltölti a karburátort, csökkentve az indítási löketek számát, és ezzel az Ön erejét is megtakaríthatja. A fokozatmentesen változtatható fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően mindig pontosan annyi erővel rendelkezik, amelyre a STIHL SH 86 CE vákuum-aprítógépnek minden pillanatban szüksége van. A leállító gombbal ellátott gázkar is fokozatmentesen reteszelhető; ez támogatja az ergonomikus egykezes kezelést puha markolat zónával. A STIHL rezgéscsillapító rendszere védi izmait és ízületeit munka közben.

Az SH 86 CE vákuum-aprítógép még termőágyásokban és nehéz sarkokban is használható, ahol a leveleket nehéz elfújni. A kiváló minőségű acél csillag alakú iratmegsemmisítővel mindent hatékonyan felporszívózhat és apríthat . A dugványokat ezután közvetlenül az SH 86 CE gázüzemű levélvákuum 45 literes gyűjtőzsákjába helyezik . A különösen poros alkalmazásokhoz az SH 56 és SH 86 modellekhez utólag is felszerelhető a porcsökkentő gyűjtőzsák, amelynek űrtartalma 45 liter.

A levélfúvó alapkivitelben lapos fúvókával és kerek fúvókával van felszerelve a fúvós használathoz . Az ívelt lapos fúvóka utólagos felszereléshez is elérhető. A STIHL SH 86 CE levélporszívó ezen felszerelési jellemzőinek köszönhetően a fúvó funkcióval hosszabb ideig tartó használat esetén könnyedén és hatékonyan távolíthat el nagyobb mennyiségű levelet .

A STIHL eresztisztító készlet egy kb. Opcióként 3 m hosszú fúvócső kapható a szennyeződések és a levelek eltávolítására az ereszcsatornákról.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
92 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
104 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,4 m/s² 3)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
CO2:
848 g/kWh
Fúvóerő:
15 N
Anyag:
76 m/s
Levegőszállítás:
755 m³/h
Max. légsebesség:
89 m/s
Cikkszám
42410110932
Tömeg
5,8 kg/db