STIHL SR 200 PERMETEZŐGÉP

STIHL SR 200 PERMETEZŐGÉP
STIHL SR 200 PERMETEZŐGÉP
Elérhető
229 994 Ft
Összehasonlítás

ERŐTELJES, KOMPAKT PERMETEZŐGÉP

A STIHL SR 200 gázködfúvó ideális gazdálkodók, gyümölcstermesztők és borászok számára folyadékok  permetezésére . A STIHL SR 200 egykezes többfunkciós fogantyúja lehetővé teszi a STIHL 2-MIX motor és a permetezőszer-ellátó szelep kényelmes, egy kézzel történő vezérlését. Az egyszerű indítási funkció azt jelenti, hogy a motor hidegen gyorsan beindítható az egyszeri szívatással járó indítási logikának és a kézi üzemanyag-szivattyú használatának köszönhetően. A gázmotor meghajtja a fúvókereket, így a keletkező légáram felkavarja a cserjék és kisebb fák leveleit és egyenletesen permetezi őket 2,5 m magasságig . Az alapkivitelben szállított kúpos, eltérítő és kettős eltérítésű hálók lehetővé teszik a permetsugár alakjának és irányának beállítását . Az átlátszó, 10 literes permetezőtartály nagy betöltőnyílással és öntött markolatú fedéllel rendelkezik . Ezek a tulajdonságok megkönnyítik a STIHL SR 200 gázmotoros ködfúvó feltöltését. A kiömlést a tartályon lévő védőgallér akadályozza meg , amely biztosítja, hogy a hátpárna ne érintkezzen a folyadékkal. A hátizsákos ködfúvó kompakt kialakítású, 7,8 kg súlyú és kényelmes hordozórendszerrel rendelkezik . A STIHL SR 200 kiváló minőségű pántjai és kontúrozott hátlapjai illeszkednek az Ön testalkatához . A STIHL antivibrációs rendszer védi az izmokat és az ízületeket használat közben.

Az SR 200 ködfúvóhoz könnyen csatlakoztatható opcionális tartozékok széles skáláját kínáljuk, mint például a STIHL csípőövet. Különösen hasznos: a STIHL nyomószivattyú rögzítőkészlet, amely lehetővé teszi, hogy minden szórócső pozícióban állandó kijuttatási mennyiséget érjen el, függetlenül a fúvóka és a tartályban lévő folyadék szintje közötti magasságkülönbségtől. Ez a praktikus kiegészítő biztosítja a folyadék kiváló keveredését az állandó keringés révén. A nagyobb nyomásnak köszönhetően a nyomószivattyú-csatlakozókészlet finomabb permetköd létrehozására is használható.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
94 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint:
104 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,5 m/s² 2)
Lökettérfogat:
27,2 cm³
Tartály űrtartalma:
10 dm³
Légáteresztés:
780 m³/h 3)
Vízszintes hatótávolság:
9 m
Cikkszám
42410112601
Tömeg
7,8 kg/db