STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP

STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP
STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP
STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP
STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP
STIHL SR 450 PERMETEZŐGÉP
Elérhető
295 990 Ft
Összehasonlítás

ERŐTELJES HÁTI PERMETEZŐ MEZŐGAZDASÁGI VAGY PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA

A STIHL SR 450 háti ködfúvó nagy hatótávolságot biztosít a gyümölcstermesztők, borászok és gazdálkodók számára folyadékok, granulátumok vagy magvak permetezésekor, megkönnyítve a hatékony növénygondozást . A 2 az 1-ben konverziós mechanizmus segítségével a permetező néhány egyszerű lépésben porszívózásra alakítható . A kompakt STIHL SR 450 súlya 12,8 kg, és a kényelmes hordozórendszernek köszönhetően könnyen hordozható a hátán . A STIHL 2-MIX motor és a permetezőszer-ellátó szelep egy kézzel , az egykezes többfunkciós fogantyúval működtethető . A kényelmes adagolórendszer közvetlenül a vezérlőkar alatt található. A STIHL ElastoStart-nak köszönhetően egyszerűen és erőfeszítés nélkül indíthatja be a STIHL SR 450 gázpermetező motorját . Ha a motor hideg, az egyszeri szívatással és kézi üzemanyag-szivattyúval ellátott egyszerű indítási logika támogatja a gyors indítást . A három szabványos kúpos, eltérítő és kettős eltérítésű háló lehetővé teszi a permetsugár alakjának és irányának beállítását . Az átlátszó permetezőszer tartály 14 l permetezőszert tartalmaz, és a nagy betöltőnyíláson keresztül gond nélkül újratölthető. A tartályon található védőgallér gondoskodik arról , hogy a háttámla védve legyen a kiömlésektől. A STIHL rezgéscsillapító rendszere védi izmait és ízületeit permetezés közben. A STIHL SR 450 gázüzemű permetezőgép redős papírszűrővel ellátott légszűrőrendszere hosszú szervizintervallumokat biztosít .

A ködfúvókhoz számos opcionális tartozékot kínálunk, mint például a STIHL nyomószivattyú-csatlakozókészlet, amely lehetővé teszi az állandó kijuttatási mennyiség elérését bármely szórócső pozícióban – függetlenül a fúvóka és a tartályban lévő szint közötti magasságkülönbségtől. A nagyobb nyomás finomabb permetköd képződését is lehetővé teszi. A nyomószivattyú rögzítőkészlete csak a STIHL SR 450 ködfúvóval ellátott folyadékokhoz használható.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
101 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint:
110 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,9 m/s² 2)
Lökettérfogat:
63,3 cm³
Tartály űrtartalma:
14 dm³
Légáteresztés:
1300 m³/h 3)
Vízszintes hatótávolság:
14,5 m
Cikkszám
42440112641
Tömeg
12,8 kg/db