STIHL ADVANCE X-LIGHT DERÉKSZORÍTÓS NADRÁG

STIHL ADVANCE X-LIGHT DERÉKSZORÍTÓS NADRÁG
STIHL ADVANCE X-LIGHT DERÉKSZORÍTÓS NADRÁG
Elérhető
93 490 Ft
Összehasonlítás

A könnyű és rugalmas STIHL ADVANCE X-Light nadrág ideális az erdészeti és faápoló szakemberek számára, különösen nyári használatra, vagy fára mászók számára nagy fizikai aktivitás esetén. A vágásvédelemmel (Vágásvédelmi szint: 1, modell: A) ellátott nadrág Slim Fit kivitelben kapható. A STIHL kínálatának legkönnyebb vágásvédelemmel ellátott nadrágja az elasztikus anyagoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző testalkatokhoz, így hölgyek számára is ajánljuk

 

A ProElast anyag az ágyékrészen nagy mozgásszabadságot biztosít. A STIHL ADVANCE X-Light nadrág a kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, különösen könnyű AVERTIC™ pro lite vágásvédő anyaggal rendelkezik. A 6 rétegű vágásvédelem légáteresztő, gyorsan száradó és 20%-kal könnyebb, mint elődmodelljei.

 

Tüskevédelem, speciális szellőző szövet a láb hátsó részén, számos zseb. A fényvisszaverő részek és a STIHL logók a nadrágszárak oldalán növelik a láthatóságot rossz látási viszonyok között.  

 

A nadrág hűvösebb napokon a STIHL Advance X-Shell kabáttal, melegebb időjárás esetén pedig a STIHL ADVANCE X-Vent kabáttal kombinálható. 

 

A STIHL nadrágtartó a nadrág gombjaihoz erősíthető.

 

Mosógépben 60 °C-on mosható.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
00883421405