Bemutatkozás

A STIHL, a kertészeti és erdészeti eszközök világszerte elismert márkája, több mint 90 éve áll az innováció és a minőség szolgálatában. Célunk, hogy ügyfeleink számára megbízható, tartós és kiváló teljesítményű termékeket kínáljunk, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát a kertben, az erdőben és a ház körül.

Weboldalunkon megtalálja széles termékkínálatunkat, beleértve a láncfűrészeket, fűkaszákat, sövényvágókat, lombfúvókat és sok más professzionális és hobbi célra tervezett eszközt. Fedezze fel legújabb akcióinkat és újdonságainkat, vagy keresse fel egyik hivatalos viszonteladónkat a közelében.

Nálunk a vásárlói elégedettség az első, ezért számos szolgáltatást kínálunk, mint például szerviz és karbantartás, alkatrészek és javítás, valamint szakértői tanácsadás. 

Ismerje meg történetünket, és legyen részese a STIHL közösségnek! Böngésszen blogunkban, ahol tippeket és trükköket, felhasználói történeteket és a legfrissebb híreket találja.

Köszönjük, hogy minket választott, és reméljük, hogy a STIHL termékei és szolgáltatásai hozzájárulnak az Ön sikeréhez és elégedettségéhez!