STIHL BR 550 LOMBFÚVÓGÉP

STIHL BR 550 LOMBFÚVÓGÉP
STIHL BR 550 LOMBFÚVÓGÉP
Elérhető
282 990 Ft
Összehasonlítás

ALACSONY ZAJSZINTŰ PROFESSZIONÁLIS 4-MIX HÁTIZSÁKOS FÚVÓ

Nagy fúvóteljesítményével és jelentősen csökkentett, 90 dB(A) hangnyomásszintjével a nagy teljesítményű STIHL BR 550 hátizsákos gázfúvó különösen alkalmas a zajra érzékeny környezetben dolgozó szakemberek számára, mint például az önkormányzati létesítmények vagy az udvaron és a tájon dolgozók számára. karbantartás. A gázos levélfúvó segít a levelek megtisztításában és ártalmatlanításában. A STIHL 4-MIX® motor további integrált hangcsillapítókkal rendelkezik a motoron, a ventilátorban és a légfúvócsövön, jelentősen csökkentve a zajszintet. A befúvócsövön található egykezes többfunkciós fogantyú lehetővé teszi a STIHL BR 500 hátizsákos gázlevélfúvó összes motorvezérlő funkciójának egyszerű és biztonságos működtetését. A leállító gombbal ellátott záró gázkar lehetővé teszi a hátizsák gázfúvójának egy gombnyomásra történő leállítását is. Munka közben a gázkart tetszőleges teljesítményszinten rögzítheti . A szabványos kerek fúvóka kicserélhető egy opcionális ívelt lapos fúvókára a nagy felületek megmunkálásához.

A kényelmes hordozórendszer extraszéles vállpántjainak és légáteresztő háttámla párnázatának köszönhetően a BR 500 hátizsákos levélfúvót a hátadon hordhatod, így még hosszabb használat során is kényelmesen viselheted. Amíg Ön a gázfúvóval dolgozik, a STIHL rezgéscsillapító rendszere csökkenti a motor rezgését, és védi az izmokat és az ízületeket. Az opcionális STIHL ADVANCE mellkaspánt és az opcionális STIHL csípőöv biztos tartást biztosít munka közben, és növeli a STIHL BR 500 hátizsákos gázlevélfúvó szállítási kényelmét is. Az utólag beépíthető STIHL kerékpárfogantyú hozzáadásával a két kar között fellépő visszarúgási erőket is egyenletesebben oszthatja el.

 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Hangnyomásszint:
98 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
108 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,6 m/s² 3)
Lökettérfogat:
64,8 cm³
CO2:
775 g/kWh
Fúvóerő:
27 N 1)
Anyag:
113 m/s
Levegőszállítás:
930 m³/h
Cikkszám
42820111630
Tömeg
10,1 kg/db