STIHL DYNAMIC BT-N ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ MŰANYAG RÁCCSAL

STIHL DYNAMIC BT-N ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ MŰANYAG RÁCCSAL
STIHL DYNAMIC BT-N ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ MŰANYAG RÁCCSAL
Elérhető
60 890 Ft
Összehasonlítás

BLUETOOTH-OS FÜLVÉDŐ ÉS NEJLON ARCVÉDŐ

A STIHL DYNAMIC Sound PA arc- és fülvédő védelmet nyújt az igényes munkavégzés során . A DYNAMIC Sound PA megnövelt napellenzője átfogó látási skálát kínál, és ezáltal nagyon jó áttekintést. A lágyan párnázott fejpánt ezen a STIHL arc- és fülvédőn kényelmes viseletet biztosít. Az integrált fülvédők hatékonyan védenek a hangos zajkibocsátás ellen, a homlokvédelem pedig a kirepülő forgácsok vagy apró kövek ellen is.

A STIHL DYNAMIC Sound PA arc- és fülvédő nejlon hálóval ( poliamid PA). A Bluetooth® technológia előnyeit is élvezheti . Egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját a fülvédőhöz Bluetooth®-on keresztül, és kezdeményezzen hívásokat vagy hallgasson zenét anélkül, hogy ki kellene vennie a készüléket a zsebéből.

Szemvédőt (EN 166 szerinti védőszemüveget) ezenkívül viselni kell bozótvágóval, tisztítófűrésszel , levélfúvóval , ködfúvóval és vágógéppel végzett munka során .

További információ:

  • Fülvédő: SNR 29 (H: 33, M: 26, L: 18)
  • Biztonsági követelmény: EN, 1731, EN 352

Kérjük, vegye figyelembe a STIHL elektromos kéziszerszámának használati útmutatójában szereplő biztonsági előírásokat is.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
00008840537