STIHL DYNAMIC BT-PC ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ BLUETOOTH® KAPCSOLATTAL

STIHL DYNAMIC BT-PC ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ BLUETOOTH® KAPCSOLATTAL
STIHL DYNAMIC BT-PC ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ BLUETOOTH® KAPCSOLATTAL
Elérhető
60 890 Ft
Összehasonlítás

POLIKARBONÁT ARCVÉDŐVEL ÉS BLUETOOTH® KAPCSOLATTAL

A STIHL DYNAMIC Sound PC arc- és fülvédő védelmet nyújt az igényes munkavégzés során . A DYNAMIC Sound PC megnövelt védőszemüvege a látás széles skáláját kínálja, és ezáltal nagyon jó áttekintést. A lágyan párnázott fejpánt ezen a STIHL arc- és fülvédőn kényelmes viseletet biztosít. Az integrált fülvédők hatékonyan védenek a hangos zajok kibocsátása ellen, míg a homlokvédelem a kirepülő forgácsok vagy apró kövek ellen is.

STIHL DYNAMIC Sound PC polikarbonát napellenzővel , belül párásodásgátló bevonattal van ellátva . Ez azt jelenti, hogy mindig jó kilátást biztosít. A 100%-os UV-védelemnek köszönhetően a STIHL DYNAMIC arc- és fülvédő termékcsaládjának ez a modellje különösen alkalmas erős napfényben történő munkavégzésre. A Bluetooth® technológia előnyeit is élvezheti . Egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját a fülvédőhöz Bluetooth®-on keresztül, és kezdeményezzen hívásokat vagy hallgasson zenét anélkül, hogy ki kellene vennie a készüléket a zsebéből.

Szemvédőt (EN 166 szerinti védőszemüveget) ezenkívül viselni kell bozótvágóval, tisztítófűrésszel , levélfúvóval , ködfúvóval és vágógéppel végzett munka során .

További információ:

  • Fülvédő: SNR 26 (H: 31; M: 23; L: 15)
  • Biztonsági követelmények: EN 166, EN 352

Kérjük, vegye figyelembe a STIHL elektromos kéziszerszámának használati útmutatójában szereplő biztonsági előírásokat is.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
00008840538