STIHL DYNAMIC GPC 30 ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ POLIKARBONÁT ELLENZŐVEL

STIHL DYNAMIC GPC 30 ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ POLIKARBONÁT ELLENZŐVEL
STIHL DYNAMIC GPC 30 ARC- ÉS HALLÁSVÉDŐ POLIKARBONÁT ELLENZŐVEL
Elérhető
18 290 Ft
Összehasonlítás

A STIHL DYNAMIC GPC arc- és fülvédő védelmet nyújt az igényes munkavégzés során . A DYNAMIC GPC megnövelt napellenzője kiterjedt látómezőt tesz lehetővé, és ezáltal nagyon jó áttekintést biztosít. A lágyan párnázott fejpánt ezen a STIHL arc- és fülvédőn kényelmes viseletet biztosít. Az integrált fülvédők hatékonyan védenek a hangos zajkibocsátás ellen, a homlokvédelem pedig a kirepülő forgácsok és apró kövek ellen is.

STIHL DYNAMIC GPC polikarbonát napellenzővel van ellátva, amely belsejében páramentesítő bevonat található . Ez azt jelenti, hogy mindig jó kilátást biztosít. A 100%-os UV-védelemnek köszönhetően a STIHL DYNAMIC arc- és fülvédő termékcsaládjának ez a modellje különösen alkalmas erős napfényben történő munkavégzésre.

Szemvédőt (az EN 166 biztonsági követelménynek megfelelő védőszemüveget) ezenkívül viselni kell, ha bozótvágóval, tisztítófűrésszel , levélfúvóval , ködfúvóval és vágógéppel dolgozik .

További információ:

  • Fülvédő: SNR 31 (H: 35, M: 29, L: 19)
  • Biztonsági követelmények: EN 166, EN 352

Kérjük, vegye figyelembe a STIHL elektromos kéziszerszámának használati útmutatójában szereplő biztonsági előírásokat is.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
00008840253