STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER

STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 60 R FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
Elérhető
79 990 Ft
Összehasonlítás

FSA 60 R AKKUMULÁTOROS BOZÓTVÁGÓ: CSENDES ÉS HATÉKONY FŰNYÍRÁS

A STIHL FSA 60 R akkumulátoros bozótvágó a megfelelő választás, ha kis gyepterületet szeretne nyírni, vagy a pázsit széleit gyorsan és egyszerűen nyírni otthoni alkalmazásokban . A könnyű STIHL FSA 60 R segítségével nyírhatja a füvet vagy nyírhatja a pázsit széleit, különösen a sövények mentén, valamint a növények vagy tárgyak körül. Halk működése lehetővé teszi, hogy fülvédő nélkül, valamint zajérzékeny területeken dolgozzon .

A hatékony EC motor közvetlenül meghajtja a vágószerszámot és állandó munkateljesítményt biztosít . A bozótvágó kis súlya és jól kiegyensúlyozott kialakítása azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható. Ezt tovább támogatja a softgrip fogantyú vezérlőkarral, fokozatmentesen állítható sebességgel. Ha növények, tartályok vagy nagy kövek körül dolgozik, a távtartó tartó megakadályozza a növények és tárgyak, valamint az elektromos kéziszerszám sérülését. A robusztus alumínium tengelyen található hurkos fogantyú azt jelenti, hogy a STIHL FSA 60 R bozótvágót kényelmes és biztonságos a fogás. Ez az akkumulátoros bozótvágó alapfelszereltség a STIHL AutoCut C 6-2 soros kaszafejjel, amely szerszám nélkül újratölthető.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, hogy mennyi ideig tud dolgozni a STIHL FSA 60 R akkumulátoros bozótvágóval, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AK 10 akkumulátorral:
13 perc
Üzemidő AK 20 akkumulátorral:
30 perc
Üzemidő AK 30 akkumulátorral:
38 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Csendes Működés: A csendes működés lehetővé teszi a zajérzékeny területeken végzett munkákat is, anélkül, hogy hallásvédelmi eszközöket kellene viselni.
  • Hatékony EC-motor: Az EC-motor egyenletes munkateljesítményt biztosít, így garantálva a hatékony nyírást.
  • Kényelmes Kezelés: A kiegyensúlyozott tervezés, a körfogantyú és a puha markolat kényelmes munkavégzést biztosítanak, míg a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás lehetővé teszi a precíz irányítást.
  • Távtartó Kengyel: A távtartó kengyel védi a növényeket és az akadályokat a nyírási folyamat során, megóvva a nyírófejet és biztosítva az egyenletes eredményt.
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nélkül
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
77 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
91 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
3,7 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
2 m/s² 3)
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Akkumulátorrendszer:
AK rendszer
Teljes hossz:
168 cm 4)
Vágókör-átmérő:
350 mm
Cikkszám
FA040115704
Tömeg
3,1 kg/db