STIHL FSA 80 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER

STIHL FSA 80 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 80 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
Elérhető
143 990 Ft
Összehasonlítás

FSA 80 AKKUMULÁTOROS TRIMMER: CSENDESEN ÉS HATÉKONYAN VÁG A HÁZI KERTBEN, MÉG SZŰK HELYEKEN IS

A STIHL AK rendszer legerősebb akkus trimmerje, amely nagyon jó vágási teljesítményt nyújt fűnyíráshoz és fűszegélyek nyírásához a házikertben. Kefe nélküli EC motor, fordulatszám-szabályozás és két teljesítményfokozat (Eco és Max), kerek fogantyú, szerszám nélkül állítható fogantyú, szerszámfelismerés, vállpánt a fáradhatatlan munkához a jó egyensúlynak köszönhetően. Vonalvágó AutoCut C 27-2. Vágószerszámok széles választéka kapható tartozékként. Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AK 10 akkumulátorral:
20 perc
Üzemidő AK 20 akkumulátorral:
30 perc
Üzemidő AK 30 akkumulátorral:
60 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Csendes és Környezetbarát Működés: A csendes működés lehetővé teszi a zajérzékeny területeken végzett munkákat is, anélkül, hogy a környezet zavart lenne.
  • Szénkefe Nélküli EC Motor: Az EC motor közvetlenül a fogantyún található, és két teljesítményszintbe (Eco / Max) állítható. Az Eco üzemmód energiafogyasztást csökkent, és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, míg a Max üzemmód ideális aljnövényzet vagy sűrű fű nyírásához.
  • Automatikus Fordulatszám-állítás: A fordulatszám automatikusan alkalmazkodik a gépre szerelt vágóeszközhöz, fokozatmentesen állítható, így biztosítva a hatékony és precíz munkavégzést.
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nem kérek
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
81 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
94 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
3,2 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1,9 m/s² 3)
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Akkumulátorrendszer:
AK rendszer
Teljes hossz:
178 cm 4)
Vágókör-átmérő:
380 mm
Cikkszám
FA080115700
Tömeg
4,9 kg/db