STIHL GTA 26 ÁGVÁGÓ - AS RENDSZER

STIHL GTA 26 ÁGVÁGÓ - AS RENDSZER
STIHL GTA 26 ÁGVÁGÓ - AS RENDSZER
Elérhető
51 990 Ft
Összehasonlítás

GTA 26 AKKUMULÁTOROS KERTI METSZŐ: FÁK ÉS CSERJÉK METSZÉSÉRE

A STIHL GTA 26 akkumulátoros kerti metsző a STIHL AS-System lítium-ion akkumulátorait használja, és alkalmas cserjék és fák otthoni udvari metszésére, valamint fák karbantartására. A STIHL 1/4"-es PM3 fűrészlánc erőteljes vágásai a zöld vágások vagy egyéb fával végzett munkák aprítását is sokkal könnyebbé teszik. A fűrészlánc tiszta vágási mintát és gyors munkavégzést biztosít .

csúszásmentes vezérlőkar rendkívül ergonomikussá teszi az udvari metszőmetszőt. Kezét rugalmas védőburkolat védi . A STIHL GTA 26 lánckerék fedelének és szárnyas anyájának köszönhetően könnyedén, szerszámok nélkül cserélheti a láncot , így ez az udvari metszővágó nagyon könnyen kezelhető és karbantartható. A STIHL GTA 26 segítségével akár saját otthoni dekorációit is elkészítheti, például stílusos, ágakból készült lámpát vagy rusztikus kisasztalt.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, hogy mennyi ideig tud dolgozni STIHL GTA 26 yardos metszővágójával, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.

Megjegyzés : A STIHL AS-System GTA 26-ban található STIHL AS 2 lítium-ion akkumulátor a STIHL HSA 26 akkumulátoros cserjeollóval is használható, de elődjükkel, a STIHL HSA 25-tel (megszűnt) nem.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nem kérek
Feszültség:
10,8 V
Vezetőlemezhossz:
10 cm
Fűrészlánc osztása:
1/4" P
Hangnyomásszint:
75 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint:
86 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
2,9 m/s² 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
2,8 m/s² 2)
Akkumulátorrendszer:
AS Rendszer
Vezetőlemez horonyszélesség:
1,1
Cikkszám
GA010116908
Tömeg
1,2 kg/db