STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER

STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER
STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER
STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER
STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER
STIHL HSA 26 SÖVÉNYNYÍRÓ - AS RENDSZER
Elérhető
39 990 Ft
Összehasonlítás

HSA 26 AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYNYÍRÓ: KÖNNYŰ CSERJEOLLÓ FŰ ÉS CSERJÉK VÁGÁSÁHOZ

A STIHL HSA 26 akkumulátoros cserjeollók alkalmasak háztartási feladatok elvégzésére, beleértve a különféle kerti nyírási és vágási munkákat, még zajérzékeny területeken is . Ezzel a sövénynyíróval karbantarthat kisebb, örökzöld sövényeket és apró levelű fás szárú dísznövényeket, például ládabokrokat, vagy levághatja és levághatja a pázsit széleit.

A STIHL HSA 26 cserjeollók bozótvágóval és fűnyíróval vannak felszerelve . A könnycsepp alakú bozótvágó 20 cm-es rúdhosszúsággal (a pengehüvellyel együtt) és az optimalizált pengegeometriával megbízhatóan tartja a vékony ágakat a vágókésben. Ha füvet vagy pázsitszéleket szeretne nyírni, akkor a 12 cm-es vágásszélességű fűnyírót (a pengehüvelyt is beleértve) használhatja a hatékony vágáshoz és nyíráshoz. A késeket szerszám nélkül is cserélheti . Az ergonómiailag optimalizált kezelőkar biztonságos és kényelmes kezelést tesz lehetővé ezeknek a könnyű cserjeollóknak, amelyek súlya mindössze 0,8 kg (akkumulátor nélkül) . Az opcionális teleszkópos nyél lehetővé teszi, hogy függőleges helyzetben is kényelmesen dolgozzon. A 4 LED-es töltésszint-jelző egy gombnyomásra megjeleníti a hátralévő töltöttséget és a munkaidőt.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, hogy mennyi ideig dolgozhat a STIHL HSA 26 sövénynyíróval, és mennyi ideig tart a behelyezett lítium-ion akkumulátor feltöltése.

Megjegyzés : A STIHL AS-System STIHL AS 2 akkumulátora nem kompatibilis a korábbi STIHL HSA 25 modellel. Ez az akkumulátor azonban használható a STIHL GTA 26 yard metszővágóval.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nem kérek
Feszültség:
10,8 V
Hangnyomásszint:
67 dB(A) - 72 dB(A)
Zajteljesítményszint:
80 dB(A)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
1 m/s²
Akkumulátorrendszer:
AS rendszer
IP védettség:
IPX1
Vágáshossz:
20 cm
Löketszám:
2200 Ford./perc (FP)
Fogtávolság:
19 mm
Cikkszám
HA030113514
Tömeg
1 kg/db