STIHL KM 131 KOMBIRENDSZER

STIHL KM 131 KOMBIRENDSZER
STIHL KM 131 KOMBIRENDSZER
Elérhető
244 990 Ft
Összehasonlítás

A LEGERŐSEBB KOMBIENGINE PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA.

A STIHL KM 131 gáz KombiEngine ideális azoknak a szakembereknek, akiknek nagy kihívást jelentő udvar- és tájkarbantartási feladatokat kell elvégezniük . A STIHL 4-MIX® motor erőteljes motort és nagy nyomatékot kínál a hatékony munkavégzéshez, míg a megnövelt üzemanyagtartály lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig, megszakítás nélkül dolgozzon.

A STIHL KM 131 KombiEngine automatikus dekompressziós és kézi üzemanyag-szivattyúja leegyszerűsíti az elektromos kéziszerszám indítási sorrendjét azáltal, hogy csökkenti az indításhoz szükséges löketek számát . A STIHL KM 131 R kezelése egyszerű, mivel az összes vezérlőelem be van építve az egykezes többfunkciós fogantyúba . Ez magában foglalja a leállító gombot is, ami azt jelenti, hogy a motor azonnal újraindítható egy munkaszünet után. A praktikus , sorompórúddal ellátott hurkos fogantyúnak köszönhetően szűk, nehezen elérhető helyeken is hatékonyan dolgozhat . A hosszú élettartamú légszűrő papírszűrője hosszú ideig működik, és könnyen hozzáférhető a szokásos karbantartáshoz. A STIHL rezgéscsillapító rendszere kényelmes munkavégzést biztosít a rezgések csillapításával, és ezáltal védi az izmokat és az ízületeket. Hosszabb használat során a kényelmesen párnázott heveder extra támogatást élvezhet .

A STIHL KM 131-hez a STIHL KombiSystem rendszerben található KombiTools nagy választéka lehetővé teszi a különféle szokásos feladatok elvégzését. A szorítócsavaros gyorscsatlakozásnak köszönhetően a szerszámok szerszám nélkül cserélhetők .

 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Lökettérfogat:
36,3 cm³
Teljesítmény:
1,9 lóerő
Teljesítmény kW:
1,4 kW
CO2:
845 g/kWh
Cikkszám
41802000587
Tömeg
4,8 kg/db