STIHL MSE 250 C-Q ELEKTROMOS MOTORFŰRÉSZ.

STIHL MSE 250 C-Q ELEKTROMOS MOTORFŰRÉSZ.
STIHL MSE 250 C-Q ELEKTROMOS MOTORFŰRÉSZ.
Elérhető
251 990 Ft
Összehasonlítás

ERŐTELJES ELEKTROMOS LÁNCFŰRÉSZ

A STIHL MSE 250 a STIHL legerősebb elektromos láncfűrésze, amelyet fából való építkezéshez terveztek. Kiválóan alkalmas kihívást jelentő faipari alkalmazásokhoz a professzionális befejező iparban . Kiváló minőségű Rapid Super 3 fűrészlánccal felszerelve, megbízhatóan kiváló szúrási és vágási teljesítményt nyújt. Ez azt jelenti, hogy a képzett kereskedők és szakemberek a STIHL MSE 250 elektromos láncfűrészt kiváló elektromos szerszámnak találják még az igényes projektekhez is.

Az elektromos láncfűrész gyengébb elektromos hálózatokhoz is csatlakoztatható az indítóáram-korlátozásos lágyindításnak köszönhetően. A STIHL MSE 250 elektromos láncfűrész puha markolatú fogantyúval van felszerelve , hogy kényelmesen és hosszabb ideig dolgozhasson. A STIHL Ematic rendszernek köszönhetően különösen hatékonyan dolgozhat, mivel a fűrészlánc mindig optimálisan van kenve . Ez a funkció alacsony olajfogyasztást is biztosít.

A túlmelegedés elleni védelem megakadályozza a túlmelegedésből eredő esetleges károkat egy piros LED-del, amely a veszélyre figyelmeztet. Körülbelül egyperces lehűlési fázis után azonnal folytathatja a munkát. Ezzel a modellel az Ön biztonságára is gondoltunk: a QuickStop Super láncfék azonnal leállítja a fűrészláncot, amint a keze elengedi a hátsó fogantyút.

 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Feszültség:
230 V
Vezetőlemezhossz:
45 cm
Fűrészlánc osztása:
3/8"
Hangnyomásszint:
94 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
105 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
3,1 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
4,1 m/s² 3)
Teljesítményfelvétel:
2,5 kW
Kábelhossz:
4 m
Cikkszám
12102000001
Tömeg
5,7 kg/db