STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK 10 AKKUMULÁTORRAL ÉS AL 101 TÖLTŐVEL

STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK 10 AKKUMULÁTORRAL ÉS AL 101 TÖLTŐVEL
STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK 10 AKKUMULÁTORRAL ÉS AL 101 TÖLTŐVEL
Elérhető
107 990 Ft
Összehasonlítás

A könnyű STIHL FSA 57 akkumulátoros fűnyíró erőteljes nyírási teljesítménye segít a kisebb pázsitok és pázsitszegélyek hatékony nyírásában. Az FSA 57 bozótvágó STIHL AK-System akkumulátorral működik. Elektromos motorjának köszönhetően ez az elektromos kéziszerszám nagyon halk működést biztosít, ezért alkalmas a zajra érzékeny környezetben való használatra . Ez értékes előny, különösen az udvarokban és a lakóövezetekben.

Ezt az akkumulátoros bozótvágót kifejezetten az ergonomikus munkavégzésre tervezték : a tengely hossza egy gombnyomással állítható . A hurokfogantyút szerszám nélkül is beállíthatja . A vezérlőkarral ellátott softgrip fogantyú rendkívül könnyen megfogható, és elnyeli a keltett rezgések egy részét. A felfelé vagy lefelé hajtható távtartó precíz és kíméletes nyírást tesz lehetővé fák és cserjék, valamint tárgyak körül. Az akkumulátoros bozótvágó alapkivitelben STIHL AutoCut C 3-2 soros kaszafejjel van felszerelve , amely szerszám nélkül újratölthető.

A STIHL zsinóros fűnyírófejjel rendelkező akkumulátoros bozótvágókhoz kerek, csendes fűnyírózsinórt ajánl. Ez nemcsak a zajszennyezést csökkenti a munka során, hanem a tesztek során is hatékonyabbnak bizonyult. A kerek kaszálózsinórhoz képest ezzel a típussal akár 10%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam azonos vágási teljesítmény mellett. A STIHL alapfelszereltségként szállítja az akkumulátoros bozótvágókat zsinóros fűnyírófejjel, kerek és csendes fűnyírókötéllel.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, mennyi ideig tud dolgozni a STIHL FSA 57 akkumulátoros bozótvágóval, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.

Szettben: AK 10 lítium-ion akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AK 10 akkumulátorral:
25 perc
Üzemidő AK 20 akkumulátorral:
50 perc
Üzemidő AK 30 akkumulátorral:
60 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Akkumulátor és töltő:
AK 10 Akkumulátorral és AL 101 töltővel
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
74 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
89 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
4 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
4 m/s² 3)
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Akkumulátorrendszer:
AK rendszer
Teljes hossz:
149 cm 4)
Vágókör-átmérő:
280 mm
Cikkszám
45220115748
Tömeg
2,6 kg/db