STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER

STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
STIHL FSA 57 FŰSZEGÉLYNYÍRÓ - AK RENDSZER
Elérhető
67 990 Ft
Összehasonlítás

A könnyű STIHL FSA 57 akkumulátoros fűnyíró erőteljes nyírási teljesítménye segít a kisebb pázsitok és pázsitszegélyek hatékony nyírásában. Az FSA 57 bozótvágó STIHL AK-System akkumulátorral működik. Elektromos motorjának köszönhetően ez az elektromos kéziszerszám nagyon halk működést biztosít, ezért alkalmas a zajra érzékeny környezetben való használatra . Ez értékes előny, különösen az udvarokban és a lakóövezetekben.

Ezt az akkumulátoros bozótvágót kifejezetten az ergonomikus munkavégzésre tervezték : a tengely hossza egy gombnyomással állítható . A hurokfogantyút szerszám nélkül is beállíthatja . A vezérlőkarral ellátott softgrip fogantyú rendkívül könnyen megfogható, és elnyeli a keltett rezgések egy részét. A felfelé vagy lefelé hajtható távtartó precíz és kíméletes nyírást tesz lehetővé fák és cserjék, valamint tárgyak körül. Az akkumulátoros bozótvágó alapkivitelben STIHL AutoCut C 3-2 soros kaszafejjel van felszerelve , amely szerszám nélkül újratölthető.

A STIHL zsinóros fűnyírófejjel rendelkező akkumulátoros bozótvágókhoz kerek, csendes fűnyírózsinórt ajánl. Ez nemcsak a zajszennyezést csökkenti a munka során, hanem a tesztek során is hatékonyabbnak bizonyult. A kerek kaszálózsinórhoz képest ezzel a típussal akár 10%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam azonos vágási teljesítmény mellett. A STIHL alapfelszereltségként szállítja az akkumulátoros bozótvágókat zsinóros fűnyírófejjel, kerek és csendes fűnyírókötéllel.

A STIHL akkumulátor-élettartamáról és töltési idejéről szóló áttekintésünk megmutatja, mennyi ideig tud dolgozni a STIHL FSA 57 akkumulátoros bozótvágóval, és mennyi ideig tart a behelyezett akkumulátor feltöltése.


 

Szállítási határidő: maximum 5 munkanap.

 

STIHL Motorfűrészek biztonsági tudnivalók: https://youtube.com/playlist?list=PL9mxapIUBA4xf4sjJ_oxfa1q47F_hjMMk&si=1zW8lkRzpURdjz-t

Üzemidő AK 10 akkumulátorral:
25 perc
Üzemidő AK 20 akkumulátorral:
50 perc
Üzemidő AK 30 akkumulátorral:
60 perc
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
  • Akkumulátoros Üzem: A STIHL FSA 57 egy akkumulátorral működő fűkasza, ami kényelmes alternatívát kínál a hagyományos benzines vagy vezetékes gépekkel szemben.
  • Könnyű és Kompakt Kialakítás: A fűkasza könnyű és kompakt, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a hordozhatóságot, különösen szűk területeken és körülmények között.
  • Egyszerű Indítás: Az egyszerű indítórendszerrel könnyedén beindítható, minimalizálva az indításhoz szükséges erőfeszítést és időt.
  • Ergonomikus Kialakítás: Az ergonomikus fogantyú és a könnyű súlyú kialakítás kényelmes használatot biztosít hosszabb ideig is, minimalizálva a felhasználó fáradtságát.
  • Környezetbarát Működés: Az akkumulátoros üzem környezetbarát alternatívát jelent a benzines gépekhez képest, csökkentve a káros kibocsátásokat és a zajszintet.
Adatok
Akkumulátor és töltő:
Nem kérek
Feszültség:
36 V
Hangnyomásszint:
74 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint:
89 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal:
4 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal:
4 m/s² 3)
Akkumulátortechnológia:
Lítium-ion
Akkumulátorrendszer:
AK rendszer
Teljes hossz:
149 cm 4)
Vágókör-átmérő:
280 mm
Cikkszám
45220115734
Tömeg
2,6 kg/db